TÜM YORUMLAR

Akıllı telefonunuzu şarj ederken sıkça yaptığınız 10 şarj hatası
Akıllı telefonunuzu şarj ederken sıkça yaptığınız 10 şarj hatası
YAŞAM
15 Haziran 2024, 16:03
Akıllı telefonunuzu şarj ederken sıkça yaptığınız 10 şarj hatası
Akıllı telefon kullanan kişilerin yaptığı en büyük şarj hatalarından biri şarjı %100 doldurmaktır. Akıllı telefonunuzu şarj ederken bunun gibi yaptığınız 10 şarj hatasını sizler için derledik.
YORUMLAR 8
  • İlhannn 9 ay önce Şikayet Et
    Bu yazıyı yazan da pil ömrünün ne kadar uzun olabileceği konusunda hiç bir bilgisi yok.
    Cevapla
  • Lemann 9 ay önce Şikayet Et
    Telefonda face yada google vs birçok bilgimizi topluyorlar ne izledik ne beyendik nekadar telefona baktık hangi video resim gördük nekadar yorum yaptık vs. Bitmeyen uçsuz verileri bizim telefona da kaydediyorlar. Özellikle google bir çok gereksiz uygulamayı zorla dayatıyor silinmiyorda. Telefon benimmi yoksa gogleninmi belli değil. Silinmeyen sayısız uygulaması bir çoğunu kullanmadığımız
    Cevapla
  • Uygulama ayarlarda 9 ay önce Şikayet Et
    Eskiden tak çıkar batarya piller kalitesizdi. Orjinal diye aldığımız pil bataryada çabuk bozulur şişerdi biller. Şimdi pili dayanıklı sökülmeyen batarya lli telefon uzun ömürlü oluyor. Arkaplanda ekran kapalıyken çalışan uygulamalar pilleri sömürüyor. Bildirim geldikçe jarj tükeniyor. Öncelik arkaplan gereksiz uygulamaların çalışmasını engellemek bildirimlerini kapatmak gerekli. Ayarlard
    Cevapla
  • Ekremm 9 ay önce Şikayet Et
    1) Kaliteli bataryalı telefon ideali. 2) şarj %10 ken şarj tak tam dolunca %99 da şajdan çek çok uzun unutma şarjda. 3)!! : Telefon arka plan ekran kapalıyken çalışan uygulamaları sınırlayın en önemlisi bu. Kapalı ekran kullanmıyoruz arka planda çalışan bildirim yapan çok gereksiz uygulamalar pili sömürüyorlar.
    Cevapla
  • Zakir 9 ay önce Şikayet Et
    Yüzde yirmi ile seksen arasında şarj edince daha fazla sarja takmış olmuyor muyuz. Verimli kullanılmadığı için sık şarj daha kısa ömür olmaz mı? Telefon firmalari şarj verimliliği için uğraşırken yüzde yüz şarj edince telefonun ömrünü kısaltır mi?
    Cevapla
  • Ekremm 9 ay önce Şikayet Et
    Telefonun ekran kapalı telefon kullanılmıyorken arka plan uygulamalar sürekli çalışıyor bildirimler açık şarjı asıl bu tüketiyor. Pil ömrünü kısaltıyor. Gereksiz çok uygulama var. Misal oyunlar vs arka planda sürekli açık olmaları çalışmaları telefona zararlı. Kısıtlayın gereksiz arkaplan çalışan uygulamaları.
    Cevapla
  • İnsaf 9 ay önce Şikayet Et
    Yüzde yüz şarj etmek zarar verir demek çok saçma değil mi? Yüzde seksen de bırakınca telefon şarja takıldığını bilmiyor mu, saymıyor mu yani.
    Cevapla
  • suat tanrıverdi 9 ay önce Şikayet Et
    Tam şarj tam deşarj yöntemiyle 6 yıllık telefonumun şarjı en az bir gün gidiyor.
    Cevapla