Flaş iddia: Beşiktaş'ın eski hocası, Abdullah Avcı'nın ekibine giriyor

Trabzonspor’da, yardımcı antrenörler Egemen Korkmaz ve Mustafa Sarp'ın ayrılıkları sonrası, Beşiktaş'ın eski hocası Önder Karaveli'nin teknik ekipte oluşan boşluğu doldurması için göreve getirileceği iddia edildi.

Flaş iddia: Beşiktaş'ın eski hocası, Abdullah Avcı'nın ekibine giriyor
Flaş iddia: Beşiktaş'ın eski hocası, Abdullah Avcı'nın ekibine giriyor
GİRİŞ 24.06.2024 19:46 GÜNCELLEME 24.06.2024 19:46
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Trabzonspor’da, yardımcı antrenörler Egemen Korkmaz ve Mustafa Sarp'ın ayrılıkları sonrasında teknik ekip için yeni isimler ortaya atıldı.

NTV Spor'da yer alan habere göre, Trabzonspor’da teknik ekipte yaşanan ayrılıkların ardından gözler yeni katılacak isimlere çevrildi. 



ÖNDER KARAVELİ SÜRPRİZİ


Bordo-mavililerin gündeminde bulunan ilk ismin bir dönem Beşiktaş'ı da çalıştıran Önder Karaveli'nin olduğu belirtildi. Taraflar arasındaki anlaşmanın yakın olduğu kaydedilen haberde Karaveli’nin büyük oranda Abdullah Avcı’nın ekibinde yeni yardımcı hoca olarak yer alacağı ifade edildi.

Uzun yıllar Beşiktaş'ın alt yaş kategorilerinde çeşitli görevler yapan ve 2021-2022 sezonunda da kısa aralıklar ile siyah-beyazlı takımın teknik direktörlüğünü yapan Önder Karaveli, daha sonra Adanaspor, 68 Aksaray Belediye ve Eskişehirspor'da teknik direktör olarak görev yaptı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • ziyaettin kurt 6 saat önce Şikayet Et
    Onlar kuyu kazmakta çok mâhir
    Cevapla
  • Misafir 10 saat önce Şikayet Et
    Trabzonspor'da futbolu bırakmış bir sürü Öz Karadeniz'i evladı var kesinlikle bir Trabzon taraftarı olarak asla kabul etmiyoruz bunu yazıklar olsun yönetimin
    Cevapla
  • Trabzonsporlu 9 saat önce Şikayet Et
    Liyakat liyakat liyakat !!!
    Cevapla