Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Çukur’un yıldızı Siyah Kalp’le ekrana dönüyor!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Çukur, Sadakatsiz, Halka, Kara Sevda ve Hudutsuz Sevda gibi projelerde boy gösteren Burak Sergen, Siyah Kalp dizisiyle el sıkıştı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Çukur’un yıldızı Siyah Kalp’le ekrana dönüyor!
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Çukur’un yıldızı Siyah Kalp’le ekrana dönüyor!
GİRİŞ 14.06.2024 09:24 GÜNCELLEME 14.06.2024 13:50

Son olarak Hudutsuz Sevda projesinde oyunculuk performansı sergileyen Burak Sergen’in yeni adresi belli oldu. Hudutsuz Sevda ile yollarını ayıran Burak Sergen, çok yakında yayın hayatına merhaba diyecek Siyah Kalp dizisiyle anlaşma sağladı.

Kanal 7'nin sevilen dizisi final yapıyor! Divane Gönlüm yayından kaldırılıyorKanal 7'nin sevilen dizisi final yapıyor! Divane Gönlüm yayından kaldırılıyor

Bu kez ‘Samet’ karakteriyle izleyici kitlesinin karşısına geçmeye hazırlanan Burak Sergen’in yeni partneri de ortaya çıktı. Ece Uslu’yla beraber başrolleri üstlenecek olan Sergen, yeni projesiyle tüm dikkatleri bir kez daha üzerine çekecek.

Oyunculuk kariyeri boyunca birbirinden iddialı işlere imza atan Sergen, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da ‘Feyyaz Meftun’, Sadakatsiz’de ‘Haluk Güçlü’, Halka’da ‘İhan Tepeli’, Hudutsuz Sevda’da ‘Rızvan Leto’, Çukur’da ‘Baykal Kent’ ve Kara Sevda’da ‘Galip Kozcuoğlu’ karakterini oynamıştı.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Trabzon'da istinat duvarı çöktü: 2 gurbetçi dakikalarla kurtuldu!
TB3 irtifa rekoru kırmıştı! Türkiye insansız hava aracında hangi seviyede?