Mustafa Kutlu'dan yeni hikaye kitabı: Başkanın Adamları

50 yıllık hikayeciliğe ara verip üç fikir kitabı yayınlayan Mustafa Kutlu’nun yeni hikaye kitabı "Başkanın Adamları" okuyucuyla buluşuyor.

GİRİŞ 14.05.2024 13:10 GÜNCELLEME 14.05.2024 13:36

Mustafa Kutlu’nun yeni hikâye kitabı “Başkanın Adamları”, Dergah Yayınları’ndan çıkıyor. 50 yıllık hikâyeciliğe ara verip üç fikir kitabı yayınlayan Kutlu, yeniden hikaye yazacağının müjdesini vermişti. Kutlu, “Allah sağlık verirse yine hikâye yazacağım. Fikir kitaplarını aradan çıkarmak için yazmayı bırakmıştım. Benim gibi yazma alışkanlığı olanların durması kolay değil. Yine bir kasaba hikâyesi yazacağım” diyerek bir hikâye kitabı hazırlığı içinde olduğunu duyurmuştu.

Dün oğlu Murat Kutlu, sosyal medya hesabından kitabın kapağını paylaşarak, “Festival mevsiminde bir festival hikâyesi… Yakında…” ifadelerini kullandı.

Usta hikâyeci kitabında, bir belediye başkanının adamlarıyla beraber festival düzenlerken yaşadığı maceraları konu ediniyor. Özlediği köy hayatını kitaplarına konu edinmeyi seven Kutlu, yine sımsıcak bir kasaba hikâyesiyle sevenlerini buluşturuyor. Yayınevinden aldığımız bilgiye göre, kitap önümüzdeki hafta raflarda yerini alacak.

 

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son dakika... Bakan Şimşek'ten kripto varlık açıklaması!
Bahçelievler'de bir binada çökme! Ekipler sevk edildi