TÜM YORUMLAR

Diamond Tema'ya CHP'den destek geldi: Peygamber Efendimize hakarete sahip çıktılar!
Diamond Tema'ya CHP'den destek geldi: Peygamber Efendimize hakarete sahip çıktılar!
GÜNCEL
19 Haziran 2024, 09:43
Diamond Tema'ya CHP'den destek geldi: Peygamber Efendimize hakarete sahip çıktılar!
CHP'nin Ataşehir ve Kadıköy Gençlik Kolları sosyal medya hesabından yaptıkları açıklamada, Peygamber Efendimize yönelik hakaret içerikli sözler sarf eden Diamond Tema'ya sahip çıktı.
YORUMLAR 477
  • Skut 1 hafta önce Şikayet Et
    Siyonist projesi çıkarsa şaşırmayın!!!
    Cevapla
  • Skut 1 hafta önce Şikayet Et
    Filistini savunanlara neden ifade özgürlüğü yok.Baskı zorbalık tehdit zulüm var. Yaptırım var. İslam'a karşı yapılan bu tür eleştiriler geleceğimiz ve nesillerimiz için büyük bir tehlikedir.
    Cevapla
  • Dağcı İbrahim 1 hafta önce Şikayet Et
    İslamın korunmasına ihtiyacı yok.Yeterki Kuran doğru anlaşılsın.Elestiri veya soru sormak İslamı gercek anlamda yıpratmaz. Asıl yıpratanlar Ortalıkta seyyidim, şeyhim diye gezerek İslamla Kuranla alakası olmayan açıklamaları yapanlardır.
    Cevapla
  • Skut 1 hafta önce Şikayet Et
    Şahıs inancının olmadığını kendi söylüyor. Chp zihniyeti dinsizlik manası verildiği algısı oluşturuyor. Dünyada o kadar din inanç var gitsin onları sorgulasın. Arkasında belli ki Türkiye düşmanları var. Gidecek başka ülke çok. İslâmdan rahatsızsan ne işin var Türkiyede.
    Cevapla
  • Murat 1 hafta önce Şikayet Et
    İnancın olmayabilir.Kimse birsey diyemez demelidir.Elwstiri sınırları içinde güzeldir.Su sakın unutulmamalıdır.Hangi din olursa olsun dusunce ozgurlugune katiyyen girmez.!
    Cevapla
  • Huseyinl 2 hafta önce Şikayet Et
    Türkiye Laik bir devlet olamaz, değildir de. İslamdan rahatsız olan ayyaşlar laiklik kılıfına sarılmayı bırakın. Batıda hangi ülke laik? Bu ahmaklıktan ve basiretsizlikten kurtulmalıyız. İngilterenin yazdığı uydurma tarihi kökünden silmeliyiz. Yurtta sulhü bize dayatan batının gazzede yaptıklarını göremeyen ahmaklar laiklikten bahsediyor, laiklik diye birşey hiçbir ülkede yoktur.
    Cevapla
  • Vatandaş Rıza 1 hafta önce Şikayet Et
    Anayasada Laiklik açıkça yazmaktadır Türkiye Laiktir Laik kalacak.
    Cevapla
  • Ahmet ATILGAN 2 hafta önce Şikayet Et
    Peygamberimize hakaret kırmızı çizgimizdir. Kutsalımıza uzanan elleri kırar, dilleri koparırız. Bu konuda kimse sabrımızı sınamasın. Bu milletin kılcal damarını kaşımaya ne kimsenin hakkı vardır, nede haddine düşmemiştir.
    Cevapla
  • Kırkdokuzelli 2 hafta önce Şikayet Et
    Nedense ben hiçmi hiç şaşırmadım. Ya siz!
    Cevapla
  • Canacan 2 hafta önce Şikayet Et
    Tabi tabi size gelince ifade bize gelince hakaret olur dava açarsınız maalesef savcı mahkeme de basıyor cezayı. Adaletin bu mu Dünya. Hakkım varsa zıkkım olsun.
    Cevapla
  • Ramazan 2 hafta önce Şikayet Et
    CHP İslam'dan başka her dine saygılı olan bir zümre mi?
    Cevapla
  • Antepli 2 hafta önce Şikayet Et
    chp: din düşmanı kâfir bir parti..bizim cahiller anlamadı, inşallah mahşerde anlayacaklar
    Cevapla
  • Veysel 2 hafta önce Şikayet Et
    Bu yeni yetme kenelerin İslam la ve bu ülkenin insanlarının aklını çelip çocukları müslümanlıktan uzaklaştırmaya çalışıyorlar. Lan fetö başaramadı eskiden salya akıtanlar başaramadı yeniyetme kene senmi başaracaksın. Lan kendi dininiz neyse onu anlatın. Mesala içip içip akıl kafadan gidince yanındakine ne yaptığınızı anlatın.
    Cevapla
  • cenap 2 hafta önce Şikayet Et
    Konu İslam'a hakaret olunca CHP hiç şaşırtmaz,
    Cevapla
  • Erhan 2 hafta önce Şikayet Et
    lanet olsun size ve laikliğe
    Cevapla
  • Kriptolara Dikkat 2 hafta önce Şikayet Et
    Türkiye'de Müslümanların çocuklarını İslam düşmanı haline getiren milyon takipçili sosyal medya kriptoları var, büyük ihtimal bunlar bu cesareti Mossad-CIA-Vatikan gibi yerlerden alıyorlar, buralardan fonlanıp yönlendiriliyorlar. İslam düşmanları düşmanın atom bombasından daha tehlikeli. Devlet bunlara karşı çok pasif, Bizans artıklarıyla mücadele edilsin diye sağ seçmen oy veriyoor.
    Cevapla
  • Uyan Müslüman 2 hafta önce Şikayet Et
    Türkiye'de Müslümanların çocuklarını İslam düşmanı haline getiren milyon takipçili sosyal medya kriptoları var, büyük ihtimal bunlar bu cesareti Mossad-CIA-Vatikan gibi yerlerden alıyorlar, buralardan fonlanıp yönlendiriliyorlar. İslam düşmanları düşmanın atom bombasından daha tehlikeli. Devlet bunlara karşı çok pasif, Bizans artıklarıyla mücadele edilsin diye sağ seçmen oy veriyor..
    Cevapla