Polisleri peşine taktı, kaza yaptı, kaçtı

Muğla’nın Menteşe ilçesinde polisin dur ihtarına uymayan ve alkollü olduğu tahmin edilen sürücü, asayiş, trafik ve karakol ekiplerini peşine takarak uzun süre kaçtıktan sonra kaza yaptı.

Polisleri peşine taktı, kaza yaptı, kaçtı
Polisleri peşine taktı, kaza yaptı, kaçtı
GİRİŞ 23.06.2024 23:59 GÜNCELLEME 23.06.2024 23:59

Muğla'nın Menteşe İlçesinde polisten kaçan 48 NH 233 plakalı araç sürücüsü, hastane yokuşunda polis aracı ile çarpıştı. Kaza yapan araç karayolundaki bariyerleri çarparak karşı şeride geçerek durdu.

Kaza sonrası araçtan inen sürücü, yaya olarak olay yerinden kaçtı. Trafiği birbirine katan, sonra Kötekli Mahallesine kaçan sürücüyü bulmak için ekipler seferber oldu.

Araçta 4 kişinin bulunduğu öğrenilirken, iki bayan ve bir erkek yakalanırken, firar eden sürücü 45 dakikalık bir aramanın ardından Kötekli Mahallesi 112 İstasyonunun bulunduğu mevkide yaralı olarak yakalandı. Yakalanan sürücü ambulans ile Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan Putin ile bir araya geldi! Suriye mesajı: Hazırız
Hepsi sil baştan! Bedelli askerlik, kıdem tazminatı, yaşlılık ve engelli aylığı...