Yardım etmek istediği komşusu aracını gasp etti

Malatya’da bir kişinin otomobili, yardım etmek istediği komşusu tarafından gasp edildi. Zanlıyı yakalayan polis, aracı sahibine teslim etti.

 Yardım etmek istediği komşusu aracını gasp etti
Yardım etmek istediği komşusu aracını gasp etti
GİRİŞ 23.06.2024 22:56 GÜNCELLEME 23.06.2024 22:56

Edinilen bilgiye göre, Battalgazi ilçesi Başharık ilçesinde K.A., komşusu B.D.’den aracı ile kendisini çarşı merkezine bırakmasını istedi. Bu sırada B.D.’den para isteyen şahıs, talebine olumsuz yanıt alınca aracı gasp ederek kaçtı. B.D.’nin ihbarı üzerine çalışma başlatan ekipler, K.A.’yı yakalayarak gözaltına aldı. Gasp edilen araç ise sahibine teslim edildi.

KAYNAK: İHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ebrar’a ‘tercih’, Merih’e linç! İçimizdeki Avusturyalılardan bozkurt rahatsızlığı
Başkan Erdoğan Putin ile bir araya geldi! Suriye mesajı: Hazırız