AB'den son dakika İsrail uyarısı! İlk kez kabul ettiler

Son dakika haberi... AB Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, İsrail'in Batı Şeria'yı yavaş yavaş ilhak etme niyetinde olduğu uyarısında bulundu.

AB'den son dakika İsrail uyarısı! İlk kez kabul ettiler
AB'den son dakika İsrail uyarısı! İlk kez kabul ettiler
GİRİŞ 24.06.2024 20:53 GÜNCELLEME 24.06.2024 21:30
Bu Habere 58 Yorum Yapılmış

Son dakika Josep Borrel haberleri: İsrail'in, Filistin ve Gazze Şeridi'ndeki katliam saldırıları devam ederken Avrupa Birliği'nden son dakika çarpıcı bir İsrail uyarısı geldi.

AB'den son dakika İsrail uyarısı! İlk kez kabul ettiler

'İSRAİL, GAZZE'Yİ İLHAK ETMEYE BAŞLIYOR'

Avrupa Birliği (AB) Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, İsrail'in Batı Şeria'yı yavaş yavaş ilhak etme niyetinde olduğu uyarısında bulundu.

AB'den son dakika İsrail uyarısı! İlk kez kabul ettiler

Borrell, "Öyle görünüyor. Ne yazık ki bu Gazze'deki Filistinlilerin hayatta kalıp kalmayacağını test edecek bir savaş. Batı Şeria'da neler olduğuna bakın. Orada da Uluslararası hukuk bir kez daha sınanacak. Batı Şeria'nın yavaş yavaş ilhak edilmesi konusunda net bir irade var gibi görünüyor. Bu kesinlikle barış getirmeyecek." dedi.

AB'den son dakika İsrail uyarısı! İlk kez kabul ettiler

'DURUM CİDDİ ENDİŞE KAYNAĞI'

Bakanların Gazze'deki durumu ele aldıklarını ifade eden Borrell, "Durum tüm üye ülkeler için ciddi endişe kaynağı. İnsani yardımların Gazze'ye girebilmesi için elbette baskılarımızı sürdürmemiz gerekiyor ancak ateşkes olmadan bu gerçekleşmeyecek. Bölgedeki yayılma riski de ciddi endişe kaynağı. İsrail ile Lübnan arasındaki çatışmayı önlemek için özellikle ABD ve Fransa'nın aktif arabuluculuk çabalarını destekliyoruz." diye konuştu.

KAYNAK: AA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 58
  • Önce İNSANLIK 1 gün önce Şikayet Et
    uluslararası hukuk, ab komisyonu, birleşmiş milletler hiç birinizin yaptırım gücünüz yok sadece önderi vermekten öte gidemiyorsunuz hepiniz yok hükmündesiniz.
    Cevapla
  • cahit 1 gün önce Şikayet Et
    İsrail i BM abd Araplar dünya Müslümanları uyara uyara Filistin topraklarının %70 şini işgal etmiştir kalanı tamamlamak için uyarılmaya başlandı uyarıla uyarıla Gazze yi işgal etti
    Cevapla
  • Kamil 1 gün önce Şikayet Et
    İsrail , tarihte hiçbir zaman büyük ve uzun süre güç gösterebilen bir devlet kuramamıştır . Asurlular , Mısırlılar , Persler , İskender İmparatorluğu , Roma İmparatorluğu onları ezerek , sindirmiştir . Osmanlı içerisinde de varlık bulamamışlar , Çareyi göç ederek , dünya'ya yayılmakta bulmuşlardır .
    Cevapla
  • Yusuf 1 gün önce Şikayet Et
    Dediklerinin hic bir anlami yok katiller. Bütün bu olanlari siz azmettirdiniz ve desteklediniz. Bu 76 yildir böyle. Siz kafirliginizin geregini yapiyorsunuz. Kizilmasi gereken Islam alemi. Bu kadir aciz kaldik. Allah bizi affetsin
    Cevapla
  • İsmail 1 gün önce Şikayet Et
    Bu dünyanın başına ne geldiyse Yahudilerden geldi bir tane mi iyi bir şeyleri olmaz işleri gucleri öldürmek öldürmek Müslümanlarda sessizce sıranın kendisine gelmesini bekleyerek süreci geciriyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Güney Kore'nin uluslararası havaalanına dışkı ve çöp dolu balonlarla sabotaj
Su faturası elektriğe yaklaştı! 5 yılda yüzde 800 zam yedi